نرم افزار
دستگاه تلفن همراه شما حامل بسیاری از برنامه ها مرتبط به مخاطبین، پیام ها، اطلاعات پرداخت، موسیقی و… می باشد. و آن چه که در این مجموعه حائز اهمیت می باشد “امنیت” است. برنامه های خاص می تواند از اطلاعات شما حفاظت کند و امنیت را در سراسر دستگاه هوشمندتان برقرار سازد. ما در این مقاله به برنامه هایی می پردازیم که با دانلود و راه اندازی آن ها امنیت را ایجاد می کنید.
- (LastPass (iOS and Android – برای مدیریت پسوردها
اگر از گذاشتن پسوردهای سخت ابا ندارید، یک برنامه خوب برای مدیریت تمام مشخصات کاربری خود می تواند تفاوت قابل توجهی را در امنیت و بهره وری به همراه آورد. LastPass، برنامه ای است که شما با خیال راحت می توانید رمزهای عبور، حساب های کاربری خرید، اطلاعات حساس شخصی و بیشتر را در آن ذخیره کنید و همیشه با خودتان داشته باشید. در کنار سیستم های عامل اندروید و iOS، برنامه LastPass روی ویندوز، MacOS و لینوکس عمل خواهد کرد. بنابراین، بدین ترتیب شما تمام کلمه های عبورتان را در برنامه فوق ذخیره و بابت آن ها خیالتان امن می گردد. اگر نیاز دارید تا برنامه را با دیگر اعضای خانواده تان به اشتراک بگذارید باید مبلغ تعیین شده را بپردازید.
- Opera VPN – تامین امنیت تلفن همراه در کافه های Wi-Fiدار
اگر بیشتر از مرورگرها و اپلیکیشن ها به امنیت تلفن همراهتان اهمیت می دهید به یک VPN (شبکه خصوصی مجازی) نیاز خواهید داشت. VPN تمام داده های موجود و خارج از دستگاه هوشمندتان را امن نگه داشته و سایر افراد را از جاسوسی، سرک کشیدن و شکستن حریم خصوصی دور می کند. VPNها مفید می باشند بخصوص که پای یک محیط عمومی با شبکه عمومی تر به میان بیاید. برخی از برنامه های VPN غیرقابل اعتماد و دشوار هستند اما ما به شما توصیه می کنیم به رایگان از Opera VPN استفاده کنید. برنامه نه تنها شما را آنلاین امن حفظ کرده بلکه تبلیغات را بلاک و محل اقامتتان را جعل می کند.
- (CCleaner (Android – پاک کردن ایمن فایل ها
اندروید یک رفتار زننده در ایجاد بسیاری از فایل های بی فایده جاگیر دارد که تا حد زیادی می تواند فضای باارزش ذخیره سازی دستگاهتان را اشغال کند. CCleaner یک برنامه محبوب برای پاکسازی برنامه های کامپیوتر می باشد که در حال حاضر برای سیستم عامل اندروید قابل دسترس است. بنابراین، از این پس دیگر هیچ بهانه ای برای داشتن و نگه داری داده های ناخواسته و برنامه های بی ارزش را روی دستگاهتان نخواهید داشت. همچنان که این برنامه به رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته شما می توانید با پرداخت مبلغی آن را ارتقاء دهید تا امورات مربوط به پاکسازیتان را انجام دهید.
منبع: زوم تک
اگر جزء کسانی هستید که به تازگی گوشی آیفون خریدهاید ولی نمیدانید که چه برنامههایی روی گوشی خود نصب کنید، در این پست با ما همراه باشید تا با بعضی از برنامههای ضروری و کاربردی برای گوشیهای آیفون در زمینههای مختلف آشنا شوید.
برنامههای مخصوص ایمیل
میتوانید یکی از برنامههای Gmail ، Outlook و یا Spark را با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید. البته اگر قبلا گوشی اندرویدی داشته و از برنامه Gmail استفاده میکردید، میتوانید به راحتی باز هم از این برنامه در گوشی آیفون خود استفاده کنید. چرا که رابط کاربری این برنامه، دقیقا مثل ورژن اندرویدیاش میباشد.
نقشه
بدون شک Google Maps امروزه بایستی بر روی هر گوشی نصب شده باشد.
ویدئو
VLC Media Player برنامهای کامل برای پخش ویدئو میباشد. این برنامه رایگان، تقریبا همه فرمتّای ویدیویی را پشتیبانی میکند.
ورزش و سلامت
MyFitnessPal، برنامهای برای دنبال کردن وزن خود، ++Pedometer برنامهای که به شما نشان میدهد که روزانه چه اندازه پیادهروی میکنید و Sleepcycle برنامهای برای تنظیم کردن چرخه خواب، جزء بهترین برنامهها در زمینه ورزش و سلامت میباشند.
دوربین
Manual و VSCO جزء بهترین برنامههای مخصوص دوربین برای آی او اس میباشند.
ابزارهای ویرایش تصویر
Prisma : با قابلیت افزودن افکتهای زیبا به تصاویر
MSQRD : شامل هزاران فیلتر برای چهره
Enlight : نرم افزاری حرفهای با فیلترهایی جذاب
Pixelmator : نرم افزاری حرفهای و در عین حال ساده برای استفاده، البته با قیمت ۴.۹۹ دلار
Lightroom : این برنامه که ورژن مخصوص مک را هم دارد، برای افرادی که قبلا این برنامه را بر روی کامپیوتر خود داشتند، کاملا مناسب میباشد.
ویجتها
Launcher : با Launcher میتوانید میانبرهایی برای تماسها، پیامها و سایر برنامهها قرار دهید.
Pcalc Lite : یک ماشین حساب جمع و جور را در قسمت Today View گوشی قرار میدهد.
به نظر شما چه برنامههای دیگری برای صاحبان گوشی آیفون صروری میباشند؟ منتظر نظرات شما هستیم.
منبع: زوم تک
موارد بسیاری وجود دارد تا شما بخواهید تماس های تلفن همراهتان را ضبط کنید. به ویژه اگر پای تماس های کنفرانس کسب و کار، خدمات به مشتریان، مصاحبه و تمام مسائل مهم به میان بیاید ناخودآگاه فکر می کنید چه می شد اگر تماس را ضبط کرده بودم تا باز دوباره به آن ها گوش بدهم؟ مشکل اینجاست که هیچ گونه تلفن همراه به خصوص آیفون تنظیمات پیش فرض به منظور ضبط تماس را تعبیه نکرده اند. بنابراین، اگر کاربران بخواهند تماس هایشان را ضبط کنند باید از برنامه ها بهره مند شوند.
بسیاری از برنامه های ضبط تماس در فروشگاه App Store وجود دارند. فقط باید در نظر داشته باشید تا بهترین برنامه های مرتبط را دانلود و یا خریداری کنید.
- Call Recorder – IntCall
Call Recorder -IntCall از TeleStar Ltd به شما امکان ضبط تماس های ورودی و خروجی برای شماره های داخلی و بین المللی را داده است. بدین وسیله، شما قادر خواهید بود تا تماس های ضبط شده تان را روی دستگاه تلفن همراه خودتان ذخیره کنید و نه در هیچ سرور ثالث دیگر! در واقع، این برنامه امکان مدیریت ضبط تماس هایتان را بر روی دستگاهتان داده است. شما می توانید برای هر کدام از ضبط هایتان عنوان گذاری کنید. آن را روی تلفن همراهتان اجرا کنید. فایل را ایمیل و با iTunes همگام سازی کنید. همچنان که امکان ارسال فایل ها را دارید می توانید آن ها را پاک کنید. و آنچه که حائز اهمیت می باشد این است که ضبط تماس هایتان حاوی فایل پشتیبان می باشد. بنابراین، دیگر نگران از دست رفتن ضبط های مهم نخواهید بود.
این برنامه به منظور استفاده آسان است. شما یک تاریخچه از ضبط تماس هایتان دارید. قابلیت پنهان کردن شماره تلفن خود به هنگام تماس و فهرست قیمت هر تماس متناسب با هر دقیقه (در کشور خودتان) را هم در دسترستان می باشد.
همچنان که قادر به دانلود رایگان این برنامه می باشید احتمالا بخواهید در ادامه سایر تعرفه های آن را هم خریداری کنید. و قیمت یک تعرفه آن ۰.۹۹ دلار می باشد. این برنامه سازگار با آیفون، آیپد و آیپاد می باشد.
- TapeACall
TapeACall از Epic Enterprises به شما امکان ضبط تماس های ورودی و خروجی در ایالات متحده و همچنین در سطح بین المللی را داده است. اگر از این برنامه استفاده کنید هیچ گونه محدودیت برای مدت زمان و یا تعداد ضبط تماس هایتان وجود ندارد. از طریق این برنامه، شما می توانید ضبط تماس هایتان را روی کامپیوترتان دانلود و آن ها را در Dropbox، Evernote و یا Google Drive آپلود کنید. سپس آن ها را از طریق ایمیل، پیام متنی، فیسبوک و توییتر به اشتراک بگذارید.
از طریق این برنامه، قادر خواهید بود تا تماس ها را در بکگراند تلفن همراهتان اجرا کرده و اطلاعیه های تماس هایتان را مشاهده کنید. اگرچه رابط کاربری بسیار واضح و آسان است اما برنامه پس از نصب و راه اندازی با یک آموزش شروع می شود.
برنامه نام برده در دو نسخه رایگان و غیررایگان عرضه شده است. و قیمت نسخه غیررایگان آن ۹.۹۹ دلار می باشد. اگرچه قیمت آن نسبت به دیگر برنامه ها گران است اما بسته به کاراییتان باید ارزش خرید را بسنجید.
- Call Recorder Unlimited
استفاده از برنامه Call Recorder Unlimited از TelTech Systems بیشتر از آن که متفاوت باشد حال و هوای فضای TapeACall را به کاربران داده است. شما در این برنامه می توانید تماس های ورودی و خروجی در ایالات متحده و سایر کشورها را ضبط کنید. سایر امکانات این برنامه اعم از پاک کردن، به اشتراک گذاشتن و… مشابه TapeACall می باشد. با این تفاوت که شما می توانید نسخه رایگان این برنامه را دانلود کرده و به منظور ارتقاءسازی آن ماهانه مبلغ ۱.۹۹ دلار را پرداخت کنید.
منبع: زوم تک
دو هفته از آغاز سال جدید میلادی میگذرد. حالا سایتهای مختلف تکنولوژی فهرست بلند بالایی از محصولات مختلفی که باید کاربران در سال 2017 از آنها استفاده کنند را پیشنهاد میدهند.
در این بین یکی از پراستفادهترین دستگاههای دیجیتالی گوشیهای هوشمند هستند. اگر تصمیم به تغییر گوشی خود گرفتهاید بهتر است کمی صبر کنید تا شرکتهای مختلف جدیدترین پرچمداران خود را در ماههای آینده روانه بازار کنند، اما اگر تصمیم به تغییر گوشی خود ندارید بهتر است با کمک برنامههای کاربردی کارایی آن را چند برابر کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران ، سایت techradar در گزارشی نزدیک به 60 اپلیکیشن برتر که کاربران در سال 2017 باید در گوشی خود نصب کنند را معرفی کرده است که در ادامه چند نمونه از بهترین اپها در این فهرست را به شما معرفی میکنیم. باید یادآوری کنیم که اپهایی که در این فهرست دیده میشوند لزوماً جدیدترین اپهای فروشگاههای آنلاین نیستند و ملاک techradar برای معرفی این برنامهها مزیتهای کاربردی و اهمیت توجه به آنهاست.
5 اپلیکیشن برتر برای اندروید
Google Opinion Rewards: در فروشگاه گوگلپلی میتوانید صدها اپلیکیشن پیدا کنید که نیمی از آنها پولی و نیم دیگری از آنها رایگان هستند. تنها راه استفاده از اپلیکیشنهای پولی خرید «گیفتکارت» است، اما اگر بهعنوان یک کاربر اندرویدی چندان تمایلی به خرید گیفت کارت و بعد هم خرید اپلیکیشن از گوگل پلی ندارید، میتوانید از راهکار کاربردی گوگل یعنی اپلیکیشن Google Opinion Rewards کمک بگیرید. با استفاده از این برنامه رایگان میتوانید در نظرسنجیهای در نظر گرفته شده گوگل شرکت و با هر جواب درست اعتبار رایگان خرید از گوگلپلی دریافت کنید. در واقع بعد از نصب این برنامه روی گوشی خود، گوگل سؤالهای مختلفی برای شما ارسال میکند که شما با ارائه پاسخ درست به این سؤالها میتوانید اعتبار خرید در گوگل پلی دریافت کنید. حالا با این اپ اگر در ادامه به اپلیکیشن پولی برخورد کردید نگران خرید آن نخواهید بود.
Solid Explorer File Management: یکی از مهمترین و ضروریترین برنامهها برای کاربران اندرویدی، اپلیکیشنی برای مدیریت فایلها روی گوشی است. Solid Explorer هم در بین دهها برنامه برای مدیریت فایل در گوگل پلی یکی از بهترین اپلیکیشنها در این زمینه است. رابط کاربری ساده، سرعت و اتصال به فضای ابری از مشخصههای اصلی Solid Explorer است. با کمک این اپلیکیشن میتوانید به فایلهای روی گوشی خود سر و سامان بدهید تا در نهایت سرعت دستگاه نیز افزایش پیدا کند. زیپ کردن و باز کردن فایلهای زیپشده، پنهان کردن فایلها، اشتراکگذاری آنها و دستهبندی فایلها بر اساس فرمت آنها نیز از جمله قابلیتهای دیگر این اپ است. این ویژگیها در کنار قابلیت جستوجو، باعث میشود راحتتر فایلهای موردنظرتان را پیدا و آنها را مدیریت کنید. این برنامه تنها در 14 روز اول استفاده رایگان است.
Greenify: اتمام سریع شارژ باتری گوشی یکی از بزرگترین معضلات گوشیهای هوشمند است. راهکارهای مختلفی برای نگهداشتن باتری گوشی وجود دارد. یکی از این راهها استفاده از برنامههایی است که میزان استفاده اپلیکیشنها از قدرت باتری را کنترل میکند. Greenify یکی از بهترین برنامهها در این زمینه است. این اپلیکیشن رایگان، برنامههایی که در پس زمینه گوشی باز است و از آن استفاده ندارید را در حالت خواب یا Hibernate قرار میدهد اما باعث هم نمیشود هیچ یک از اعلانهای آنها را از دست بدهید.
Snowball: همه ما در سرویسهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی مختلفی عضو هستیم و این یعنی ارسال notification یا اعلانهای مختلف توسط این برنامهها. گاهی تعداد این اعلانها آنقدر زیاد میشود که توجه به پیامهای مهم را از دست میدهیم. در این شرایط برای مدیریت اعلانهای ارسال شده به گوشی بهتر است از Snowball کمک بگیرید. این اپلیکیشن ،اعلانها را بسته به اهمیتشان اولویتبندی و برای کاربرانشان به نمایش میگذارد. امکان پاسخگویی سریع به پیامکها و پیامهای شبکهاجتماعی و همچنین جلوگیری از انتشار پیامهای تبلیغاتی و غیر ضروری از دیگر قابلیتهای اصلی این برنامه رایگان است.
Google Keyboard: با این کیبورد امکانات بیشتری هنگام تایپ کردن در اختیار خواهید داشت. با این اپلیکیشن برای تایپ کردن کافی است انگشتتان را روی کلیدها بکشید و بدون اینکه نیازی به ایجاد فاصله در بین کلمات باشد در انتهای کلمه هم دست خود را از کیبورد بردارید. این برنامه شرایطی فراهم میکند تا با یک دست تایپ کنید و در زبانهای مختلف با کمک ژستهای حرکتی تایپ کنید.
5 اپلیکیشن برتر «آی اُ اس»
Visionn: سال گذشته میلادی یکی از اپلیکیشنهایی که در بین دوستداران عکاسی بسیار سروصدا کرد اپلیکیشن Prisma بود؛ برنامهای که عکسهای شما را به یک شاهکار نقاشی تبدیل میکرد. یکی از جدیدترین و بهترین جایگزینها برای این برنامه Visionn است؛ برنامهای که به خاطر سرعت بالایی که هنگام کار با آن در اختیار دارید بهتر از پرسیما به نتیجه دلخواهتان میرسید. با Visionn علاوه بر عکس، فایلهای ویدئویی خود را نیز میتوانید به نقاشیهای جالب تبدیل کنید. برای خلق آثار هنری متفاوت توسط این برنامه باید یک دلار و 99 سنت پرداخت کنید.
Carbo: با کمک این برنامه در لحظه میتوانید طرحها و ایدههایی که در ذهن دارید را با انگشتان دستتان براحتی روی آیفون یا آیپدتان پیاده کنید. در واقع محیط این برنامه به شما اجازه میدهد که طرحهای خود را با دست خط خودتان بکشید و بعد هم آن را ذخیره کنید. امکان تبدیل طرحها به PDF و امکان ارسال و اشتراکگذاری طرحها با دیگران از دیگر قابلیتهای این برنامه است. Carbo با قیمت نسبتاً بالای 7 دلار و 99 سنت در اختیار کاربران سیستمعامل Ios قرار گرفته است.
Ferrite Recording Studio: این اپلیکیشن یکی از حرفهایترین برنامهها برای ضبط صدا، ویرایش صدا و ضبط پادکست است. با این برنامه میتوانید صداهای مورد نظر خود را با بهترین کیفیت ضبط کنید و در انتها نیز اگر فایل دچار مشکلی بود آن را ویرایش کنید. Ferrite به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است اما اگر میخواهید گوشی شما به یک استودیو حرفهای صدا تبدیل شود و از همه ابزارهای حرفهای داخل برنامه استفاده کنید، بهتر است نسخه پولی آن که تقریباً 10 دلار است را تهیه کنید.
WiFi Priority: این روزها زندگی بدون اینترنت امکانپذیر نیست. به همین خاطر به نخستین مکان نا آشنایی که میرسیم به دنبال رمز wifi اینترنت آن مکان میگردیم اما گاهی اوقات امکان پیدا کردن امواج وای فای ساده نیست یا اتصال خودکار گوشی شما به امواج وایفای میتواند باعث دردسر شما شود. در این مرحله است که اپلیکیشن WiFi Priority به کمک کاربرانش میآید. با این اپلیکیشن میتوانید کنترل بیشتری روی شبکههای موجود اطراف، نحوه و زمان اتصال به آنها را داشته باشید. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد اتصال خودکار به یکسری از شبکههای مشخص را غیرفعال کنید و با این کار اولویت اصلی برای اتصال را به عهده خود iOS بگذارید.
Lrn: اگر به فکر یادگیری کدنویسی هستید این اپلیکیشن میتواند به شما کمک کند.این برنامه برای شروع یادگیری زبان برنامهنویسی Javascript گزینه مناسبی به نظر میرسد. Lrn به شیوه نوین و کاملاً سرگرمکنندهای کدنویسی را به کاربرانش آموزش میدهد. بعد از آموزش هر درس تمرینهایی هم برای انجام در اختیار شما گذاشته میشود و در پایان هر بخش آموزشی مجموعهای از سؤالها در اختیارتان قرار میگیرد تا با مرور آنها، یادگیری خود را دو چندان کنید. این برنامه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است اما برای داشتن دورههای آموزشی کامل آن باید 2 دلار و 99 سنت پرداخت کنید.
منبع: اقتصاد آنلاین
اخبار فناوری
مقالات آموزشی
استخدام
-
1
آگهی استخدام شرکت طراحی وب سایت فکر برتر در اصفهان
شرکت فکر برتر با سابقه فعالیت در زمینه طراحی وب… -
2
استخدام نیروی متخصص در شرکت فراسو سامانه پاسارگاد
شرکت فراسو سامانه پاسارگاد با دارا بودن 10سال سابقه کار… -
5
استخدام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما
شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران “هما” جهت تکمیل کادر پروازی…
برترین رویدادها
-
1
کلک جدید برای قانونی جلوه دادن گوشیهای قاچاق
اسفند 01, 1395 مجموعه: موبایل -
2
منتظر گوشیهای تاشوی سامسونگ باشید!!
بهمن 24, 1395 مجموعه: موبایل -
3
هواوی جایگاه ۴۰ را در بین برند های برتر دنیا بدست آورد .
بهمن 24, 1395 مجموعه: تکنولوژی -
4
برخی دارندگان آیفون 7 مشکی مات از ریزش رنگ پوسته این گوشی خبر دادهاند
بهمن 24, 1395 مجموعه: موبایل -
5
اپل از نمایشگر خمیده در آیفون های آینده استفاده خواهد کرد
بهمن 21, 1395 مجموعه: موبایل
رویدادهای ویژه
-
1
آغاز ثبت نام رنو ساندرو استپ وی از هفته آینده
بهمن 21, 1395 مجموعه: خودرو -
2
پژو 2008 اسفند ماه به بازار عرضه میشود
بهمن 18, 1395 مجموعه: خودرو -
3
گران ترین خودروهای دنده دستی جهان
بهمن 13, 1395 مجموعه: خودرو -
4
معرفی ۱۰ خودروی پرسرعت دنیا
بهمن 10, 1395 مجموعه: خودرو -
5
زمان عرضه پژو 2008، پژو 301 و پژو 208
بهمن 03, 1395 مجموعه: خودرو