
اخبار دنیای فناوری اطلاعات
ارایه دهنده آخرین اخبار دنیای فناوری اطلاعات شامل کامپیوتر، موبایل، نرم افزار، امنیت، مخابرات، تکنولوژی و گجت ها و همچنین اخبار خودرو و اخبار استخدام و نیز آموزش های مرتبط با این زمینه ها
با این 5 روش شارژدهی تلفنهمراهتان را افزایش دهید!
یکی از دغدغههای اصلی کاربران تلفنهای هوشمند، عمر باتری یا همان شارژدهی دستگاه است. با این که نسل به نسل شاهد پیشرفت این تلفنهای هوشمند هستیم اما متاسفانه تا به امروز پیشرفت محسوسی در بخش باتری این گوشیها ایجاد نشده. اما موضوعی که وجود دارد این است که شما با ایجاد کمی تغییرات در بخش نرم افزاری دستگاه و همچنین نحوه استفادهتان از تلفن همراه، میتوانید عملکرد باتری را بسیار بهتر کنید. این موارد را در ادامه برایتان قرار دادهایم. پس همراه ما باشید.
از والپیپرهای با رنگ مشکی استفاده کنید!
اگر پنل استفاده شده در تلفن همراه شما مانند گوشیهای سامسونگ از نوع امولد باشد، استفاده از والپیپرهایی که رنگ مشکی دارند در عمر باتری تاثیر مثبت زیادی ایجاد میکنند. همان طور که میدانید پنل امولد برای نمایش رنگ مشکی تنها پیکسلهای موجود در بخشهای مورد نظر را خاموش میکند. بنابراین اگر از تصویر پس زمینهای استفاده کنید که رنگ مشکی در آن بیشتر باشد، پیکسلهای بیشتری خاموش میشوند و در نتیجه انرژی مصرفی گوشی هم کاهش مییابد.
از قابلیت تنظیم نور خودکار استفاده نکنید!
قابلیت تنظیم نور خودکار معمولا نور بیشتر از آن چه نیاز دارید را برایتان تنظیم میکند، علاوه بر اینها عملکرد سنسور هم خودش به تنهایی نیاز به مصرف باتری دارد؛ بنابراین سعی کنید این قابلیت را برای همیشه خاموش نگهدارید و به صورت دستی نور نمایشگر را تنظیم کنید. این کار تاثیر مثبتی در مصرف باتری گوشی خواهد داشت.
نیاز به همگامسازی خودکار اکانت گوگل در هر 15 دقیقه نیست!
اکانت گوگل شما برای هر 15 دقیقه به صورت خودکار با گوشی همگام میشود و این همگام سازی باعث مصرف بیشتر باتری شما خواهد شد. بهتر است برای چک کردن ایمیلها و یا سایر خدماتی که گوگل ارایه میدهد، به صورت دستی وارد برنامه شوید و اطلاعات را بهروز کنید.
قابلیتهای ویژه بهینه سازی باتری را جدی بگیرید!
بسیاری از افراد هستند که اصلا از قابلیتهای موجود در بخش باتری گوشی استفاده نمیکنند. گزینههای خاصی برای بهینه سازی باتری در این قسمتها موجود بوده که استفاده از آنها تاثیر زیادی در عمر باتری خواهد گذاشت. بهعنوان مثال قابلیت جدید Doze که در نسخه مارشمالو اندروید وجود دارد، میتواند عمر باتری شما را حداقل تا 40 درصد افزایش دهد. پس این قابلیتها را نادیده نگیرید.
از اپلیکیشن Greenify استفاده کنید!
برخلاف اکثر اپلیکیشنهایی که در این زمینه فعالیت میکنند و هیچ تاثیری در عملکرد باتری ایجاد نمیکنند، Greenify اصلا این طور نیست. Greenify با بهینهسازی پردازنده و عملکرد کلی دستگاه، به افزایش عمر باتری کمک زیادی میکند. این اپ را میتوانید به طور رایگان دانلود و استفاده کنید.
منبع: آی تی رسان
ژاکت Airport: ژاکتی برای تمام گجت هایتان
به نظر می رسد که یک رویا باشد: ژاکتی که بتوانید تمام گجت هایتان و خرت و پرت هایتان را در آن نگه دارید و هنوز با پوشیدن آن شیک بمانید! ژاکت Airport یا فرودگاه قرار است همه چیز را برایتان جا دهد. این ژاکت به گونه ای طراحی شده است که ۱۵ کیلوگرم (معادل ۳۳ پوند) بار در ۱۴ جیب و ۲ پنل جیب جدا شدنی خود جا می دهد.
همچنین، ژاکت Airport دارای بسته های کوچک است. به طوری که اگر گجت هایتان را به گونه متعادل در جیب های آن جاگذاری کنید هنوز می توانید از آن به عنوان یک پوشش مدرن بهره مند شوید. طبیعتا، این ژاکت در صورت عدم استفاده تا شده و به یک کیف تبدیل می شود تا به آسانی آن را به زیر صندلی روبرویتان سُر بدهید.
احتمالا پیش از آماده شدن برای به سفر رفتن تجربه کرده اید جمع آوری تمام وسایل موردنیازتان در یک فضای محدود درون چمدان تا چه حد خسته کننده و طاقت فرساست! به خصوص آن که مجبور باشید تمام وسایلتان را به طور پیچ در پیچ و رول شده بدون هیچ فضای خالی به همدیگر بچسبانید و کیپ تا کیپ هم نگه دارید. و این بسته بندی تا پیش از رسیدن به مقصد به نظر متفکرانه است. اما پس از رسیدن به مقصد احتمالا با یک کابوس دیگر مواجه خواهید شد. و آن کابوس باز کردن چمدانتان است! چمدان به هم ریخته و وسایل به هم ریخته تر که باز جاسازی کردن آن ها واقعا دشوار است. و با اعمال خشونت بارتان همراه خواهد بود!
هزینه چمدان ها گران قیمت هستند. بنابراین، به ما اعتماد کنید و این ژاکت را برای جا دادن تمام وسایل و گجت هایتان خریداری کنید! البته که شما نمی توانید با این ژاکت به فرودگاه بروید. و باید پیش از آن تمام گجت هایتان را تحویل دهید.
قیمت این ژاکت از حدود ۱۸۱ دلار شروع می شود. جنس این ژاکت براق به نظر نمی رسد و پیش از خریدن آن فکر کنید واقعا حمل ۳۳ پوند روی اندامتان واقعا سخت خواهد بود. اما به هر حال با حمل بار کمتر احتمالا مفید می باشد.
منبع: زوم تک
کوچکترین لپتاپ دنیا را با قیمت ۴۰۰ دلار خریداری کنید
امروزه کامپیوترها در کوچکترین اندازه خود می باشند. اما برخی از کامپیوترهای جدید حتی از کوچکترین اندازه معمول خود هم کوچکتر هستند. در این مورد، ما به GPD Pocket اشاره خواهیم کرد. GPD Pocket، کوچکترین لپتاپ در سراسر جهان است که در نگاه نخست احتمالا تصور کنید تنها با یک اسباب بازی کودکانه روبرو هستید اما ظاهرا با یک دید کلی بر روی سیستم عامل راه اندازی شده ویندوز ۱۰ می توان گفت کامل ترین اما کوچکترین لپتاپ دنیاست!
پس از GPD Win که یک دستگاه متمرکز بر بازی های کامپیوتری بود، Pocket از GPD دومین لپتاپ کوچک شده با سیستم عامل ویندوز است. اندازه این لپتاپ بسیار کوچک ۷.۱ در ۴.۲ اینچ می باشد و یا تقریبا به اندازه یک کتاب جیبی متوسط با صفحه نمایش ۷ اینچ با کیفیت ۱۰۸۰p است. این لپتاپ دارای پردازنده x7-Z8700 Intel Atom و رم ۴ گیگابایت می باشد. و البته این مشخصات نسبت به محاسبات روز وحشتناک نیست. از مشخصات آن USB 3.0، USB-C، HDMI و جک هدفون ۳.۵ میلیمتری می باشد. با توجه به سیستم عامل ویندوز ۱۰، Pocket در نسخه اوبونتو در دسترس می باشد.
علیرغم اندازه بسیار کوچک، GPD معتقد است عمر باتری این لپتاپ تا ۱۲ ساعت باقی می ماند. و شما باید آن را هر ۱۲ ساعت یکبار شارژ کنید. قیمت این لپتاپ کوچک ۳۹۹ دلار می باشد.
منبع: اقتصاد آنلاین
کلک جدید برای قانونی جلوه دادن گوشیهای قاچاق
بازار موبایل این روزها بار دیگر با نزدیک شدن به آخر سال تلاطم دیگری را از سر میگذراند؛ نو شدن موبایلها و افزایش تقاضا. با آغاز سال جدید در ایران در چند سال اخیر رسمی جدید در بین مصرفکنندگان محصولات هوشمند مرسوم شده بر این مبنا که بخشی از نقدینگی مصرفکنندگان برای تعویض و تغییر گوشیهای همراه مصرف میشود.
از سویی دیگر بیشترین رویکرد در میان مصرفکنندگان ایرانی خرید آیفون است که از جمله محبوبترین گوشیهای جهان است. همین مساله موجب شده در این روزها فروش گوشی آیفون رونق بگیرد و تشخیص بازار رسمی و غیررسمی آن هم سخت شود.
با وجود اینکه در چند ماه اخیر با تدابیر وزارت صنعت دهها شرکت رسمی واردکننده محصولات آیفون توانستند مجوز واردات این مدل از گوشی را دریافت کنند اما رئیس اتحادیه تجهیزات مخابراتی میگوید افزایش واردات قاچاق این محصول رمق خرید و فروش رسمی آیفون را گرفته و عقب افتادن بازار رسمی از بازار غیرقانونی انگیزهای برای واردات آن برای واردکننده باقی نگذاشته است. حسین کریمی روز گذشته گفته بود که تنها 7 شرکت از 24واردکننده مجاز آیفون فعال هستند و از آنجا که به گفته وی واردات برای این شرکتها توجیه اقتصادی ندارد برخی از این شرکتها گوشیهای قاچاق را هم گارانتی میکنند. او از وجود گوشیهای قاچاق آیفون در بازار بهرغم صدور مجوز رسمی واردات به 24 شرکت برای مبارزه با قاچاق این کالا خبر میدهد و میگوید: «بهرغم برنامهریزی برای ساماندهی بازار آیفون و مقابله با گوشیهای قاچاق آیفون، بازار دارای خلأ بسیاری برای ورود قاچاق است. در حال حاضر حتی برخی شرکتهای مجاز واردکننده آیفون که ادعای واردات رسمی دارند، اقدام به صدور کارت گارانتی غیرمجاز برای کالاهایی به مراتب بیشتر از تعداد واردات رسمی خود میکنند.»
اما به گفته کریمی توجیه این شرکتها برای گارانتی گوشیها مشکل سرمایه و توان مالی نیست، بلکه این شرکتها به دلیل وجود کالای قاچاق در بازار و اختلاف قیمت کالای قاچاق و کالای رسمی، پس از واردات رسمی نمیتوانند آن را با قیمت (گرانتر) بفروشند و از این رو حضور کمرنگی دارند. مشخص نیست چرا نهادهای رسمی جلوی ارائه جنس قاچاق از سوی نمایندگان رسمی را نگرفتهاند و اینکه توجیه حضور اجناس قاچاق برای تخطی کردن از قوانین کشور قابل قبول است یا نه؟ از طرف دیگر مشخص نیست چرا در این زمینه نهادهای حمایت از مصرفکننده در مقابل چنین اقدامی واکنشی نداشتهاند.
اختلاف 10 درصدی هزینه واردات رسمی و غیر رسمی
کریمی، رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی درباره آمار واقعی تعداد موبایل در ایران میگوید: «در حال حاضر حدود 64میلیون گوشی تلفن همراه از انواع مختلف در دست مصرفکنندگان است که بهطور میانگین هر چهار سال یکبار نیاز به تعویض دارد. چنانچه رقم رسمی واردات را 10 درصد کل نیاز کشور بدانیم به این نتیجه میرسیم که 90 درصد گوشیهای موجود قاچاق هستند. در سالهای گذشته با افزایش تعرفه گمرکی سعی در کنترل این بازار شد که دقیقا نتیجه معکوس داشت و حاصل آن سود فراوان قاچاقچیان، تشکیل پروندههای عدیده قاچاق، اتلاف انرژی و وقت نیروی انتظامی و سردرگمی و اتلاف پول مشتریان به دلیل نبود گارانتی معتبر بوده است.»
او میگوید با این حساب و کتاب حداقل 25 درصد از گوشیهای موجود در سال باید جایگزین شوند که به عدد 16 میلیون دستگاه در سال میرسد. متوسط قیمت هر دستگاه گوشی هوشمند از 100 تا 1100 دلار است و اگر میانگین این قیمت را 300 دلار در نظر بگیریم ارزش واردات سالانه آن به 4 میلیارد و 800 میلیون دلار میرسد که در صورت ورود قانونی به کشور حقوق و عوارض آن 720 میلیون دلار خواهد بود. این درحالی است که اگر همانطور که گفته شد فقط 10 درصد گوشیهای مصرفی از طریق واردات قانونی وارد کشور شود این ارقام ضرر دولت و مردم محسوب میشود. به گفته او هر سرمایهگذار و تاجر از لحاظ اقتصادی سعی در پرداخت کمترین هزینه و انجام معامله در کوتاهترین زمان معامله و دریافت سود را دارد و چنانچه تاجر و واردکننده طبق روال مکلف به پرداخت 2/15 درصد ارزش کالا بهعنوان هزینههای پرداختی در مرحله ورود کالا بکنیم همین میزان از سرمایه قابل گردش نقدی را اخذ و مسدود کردهایم. البته این تاجر پس از فروش کالا هزینههای خود را دریافت خواهد کرد ولی با صرف زمانی که مشخص نیست چقدر است.
کریمی با بیان اینکه میتوان برای ترغیب و تشویق تجار فقط در همین زمینه میتوان ترفندها و راهکارهای دیگری ارائه کرد که نه سرمایه تجار مسدود و نه دولت متضرر شود، ادامه میدهد: «بهطور مثال در صورتی که مالیات ارزش افزوده (9 درصد) از واردکننده و مصرفکننده طبق مقررات سال 85 دریافت نشود جمع کل پرداخت عوارض به 6 درصد میرسد که از این روش قاچاق کاهش یافته و درآمد دولت نیز افزایش مییابد.» او میگوید تا الان چند راهکار برای رفع این مشکل ارائه شده چراکه ما معتقدیم اگر بخواهیم انتقاد کنیم کار راحتی است اما برای ارائه راهحل نیاز به تفکر و بررسی سنجیده وضعیت و ارائه آمار و ارقام واقعی است. در حال حاضر علتی که باعث تداوم فروش کالای قاچاق در بازار موبایل شده هم همین پرداخت 9درصد مالیات ارزش افزوده است که واردکننده باید پرداخت کند. هرچند واردکننده نیز در نهایت این مبلغ را از مصرفکننده دریافت میکند اما همین مقدار عوارض موجب میشود واردکننده در ابتدای وارد کردن کالا به کشور 16تا17درصد عوارض پرداخت کند درحالی که یک واردکننده قاچاق تنها 6 درصد هزینه برای ورود کالا میپردازد و همین اختلاف 10 درصدی میان واردات رسمی و غیررسمی باعث شده این مشکل همچنان پابرجا باقی بماند.
او اضافه میکند تا چندی پیش سازمان تنظیم مقررات، سختگیریهایی برای واردات رسمی گوشی اعمال میکرد اما در حال حاضر این موانع برداشته شده و دریافت مجوز واردات گوشی از این سازمان به 48 ساعت رسیده است و در صورت ورود یک گوشی از یک برند و تایید مراحل کنترل و کیفی آن دیگر نیازی به طی کردن این مراحل نیست و زمان ترخیص کالا در گمرک نیز به 48 تا 72 ساعت رسیده است. او از شنیدههای جدید میگوید که حاکی از خبر حذف دریافت مالیات ارزش افزوده از واردکننده در لحظه ورود از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. به گفته کریمی این مساله در کمیسیون تلفیق در حال بررسی است تا به صحن مجلس ارائه شود و در صورت تصویب و رسیدن به مرحله اجرا و ابلاغ آن از سوی هیات دولت آرامش نسبی را در بازار موبایل شاهد خواهیم بود. با این حال پیشبینی میشود که با وجود باقی ماندن همین اختلاف ریالی بین واردات رسمی و غیررسمی در بازار شب عید امسال، همچنان مشکلات بازار قاچاق گریبان واردکنندگان رسمی را بگیرد.
منبع: اقتصاد آنلاین
اخبار فناوری
مقالات آموزشی
استخدام
-
1
آگهی استخدام شرکت طراحی وب سایت فکر برتر در اصفهان
شرکت فکر برتر با سابقه فعالیت در زمینه طراحی وب… -
2
استخدام نیروی متخصص در شرکت فراسو سامانه پاسارگاد
شرکت فراسو سامانه پاسارگاد با دارا بودن 10سال سابقه کار… -
5
استخدام شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هما
شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران “هما” جهت تکمیل کادر پروازی…
برترین رویدادها
-
1
کلک جدید برای قانونی جلوه دادن گوشیهای قاچاق
اسفند 01, 1395 مجموعه: موبایل -
2
منتظر گوشیهای تاشوی سامسونگ باشید!!
بهمن 24, 1395 مجموعه: موبایل -
3
هواوی جایگاه ۴۰ را در بین برند های برتر دنیا بدست آورد .
بهمن 24, 1395 مجموعه: تکنولوژی -
4
برخی دارندگان آیفون 7 مشکی مات از ریزش رنگ پوسته این گوشی خبر دادهاند
بهمن 24, 1395 مجموعه: موبایل -
5
اپل از نمایشگر خمیده در آیفون های آینده استفاده خواهد کرد
بهمن 21, 1395 مجموعه: موبایل
رویدادهای ویژه
-
1
آغاز ثبت نام رنو ساندرو استپ وی از هفته آینده
بهمن 21, 1395 مجموعه: خودرو -
2
پژو 2008 اسفند ماه به بازار عرضه میشود
بهمن 18, 1395 مجموعه: خودرو -
3
گران ترین خودروهای دنده دستی جهان
بهمن 13, 1395 مجموعه: خودرو -
4
معرفی ۱۰ خودروی پرسرعت دنیا
بهمن 10, 1395 مجموعه: خودرو -
5
زمان عرضه پژو 2008، پژو 301 و پژو 208
بهمن 03, 1395 مجموعه: خودرو